Zaal Huren

Bent u op zoek naar een locatie voor uw evenement? Huur dan een van onze zalen bij Theater Thalia! Ons theater biedt drie zalen met verschillende capaciteiten en faciliteiten om aan uw behoeften te voldoen.

Onze zalen zijn beschikbaar voor huur voor een dagdeel of voor een hele dag, afhankelijk van uw behoeften. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij het organiseren van uw evenement en om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een van onze zalen bij Theater Thalia. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw evenement!

Een zaal reserveren, kan telefonisch bel naar: +597 424800

Zaal 1 – Seating Capacity: 220

Zaal 1 biedt plaats aan 220 personen en is geschikt voor kleinere evenementen zoals vergaderingen, workshops of kleine presentaties. Deze zaal beschikt over alle benodigde faciliteiten zoals een podium, licht en geluid.

Zaal 2 – Seating Capacity: 360

Zaal 2 biedt plaats aan 360 personen en is geschikt voor middelgrote evenementen zoals conferenties, concerten of theatervoorstellingen. Deze zaal heeft een groot podium, professioneel licht- en geluidssysteem en andere benodigde faciliteiten zoals kleedkamers en backstage-ruimte.

Zaal 3 – Seating Capacity: 500

Zaal 3 is onze grootste zaal en biedt plaats aan 500 personen. Deze zaal is perfect voor grootschalige evenementen zoals galadiners, bedrijfsfeesten of grote concerten. Het beschikt over een groot podium, professioneel licht- en geluidssysteem en alle faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvol evenement.